Telefon

+36 70 237-5567

Email

info@barsklub.hu

Nyitvatartás

Hétfő - vasárnap: 10-19

Használja cafeteria keretét és tegye hatékonyabbá vállalkozása működését!

Megállt a kreativitás a csapatban? Motiváció nélkül nem működnek az alkalmazottak?
Vezetőként nincs ötleted? Felsültél, mint vezető, de még nem merted ezt beismerni? Álmatlanul forgolódsz és abban bízol, hogy hogy a dolgozók nem veszik észre, hogy mennyire elcseszett vagy? Mit vagy képes létrehozni így nap, mint nap?

Milyen lenne hátrahagyni mindezt és egy újabb szintre emelni a vezetőség és dolgozók működését is?

Már kipróbáltad a hagyományos munkahelyi stresszkezelési technikákat, de azok csak minimális, vagy rövid életű eredményeket hoztak? Milyen lenne egy olyan munkakörnyezetet teremteni, ahol a dolgozók lelkesek, hogy ott lehetnek?

Mi a kiégés és melyek a jelei?

A stressz egy dolog; a kiégés egy teljesen más tudatállapot. Amikor az ember stressz alatt van, akkor küzdelmek árán ugyan, de megbirkózik a nyomással. Amikor beáll a kiégés állapota, akkor kifogy az üzemanyag, és az ember feladja a reményt arra, hogy leküzdje az akadályokat

– Mentális és fizikai fáradtság és kimerültség.

– Képtelenség a kötelezettségek elvégzésére.

– Csökkent immunitás a betegségekkel szemben.

– Kimaradás a munkából, hatékonyságvesztés.

– Visszahúzódás a kollégáktól és társasági helyzetektől.

– Agyi köd és koncentrációs zavarok.

– Alváshiány.

– Reményvesztett, tehetetlen és sötét kilátások.

A statisztikák azt mutatják, hogy a munkahelyi hiányzások több, mint 60%-a tulajdonítható pszichés stressznek, és a stresszel összefüggésbe hozható kiégésnek.

Az Access Bars®
● Csökkenti a stresszt és a kiégést. ● Az alkalmazottak megnövekedett relaxációja, javuló mentális egészség és boldogság. ● Megnövekedett produktivitás és elégedettség. ● A betegszabadságok csökkenése. ● Innovatív és proaktív jólléti kezdeményezés az alkalmazottak és ezzel  a társaság számára.

● A mélylazításban ● A belső párbeszéd eloszlatásban ● A túlterheltség csökkentésében. ● A negatív és korlátozó gondolatminták csökkentésében. ● Az általános jól-lét fejlesztésében. ● A könnyed alvásban. ● A boldogság és hála érzésének növelésében

Hogyan működik az Access Bars? 

● A fejen lévő Access Bars pontok finom érintésével lelassulnak az agyhullámok. ● Váltás a béta hullámokról (éber, figyelmi állapot) az alfa/théta hullámokra (relaxáció/elalvás). ● Az agyhullámok vizsgálata megnövekedett agyi koherenciát mutat. ● Az agyi teljesítmény optimalizálása. ● Megnövekedett koncentrációs képesség. ● Javuló érzelmi stabilitás

Dr. Hope azt is megfigyelte, hogy a résztvevők, akik a 90 perces Access Bars kezelés előtt múltbeli kudarcélményről, önkritikáról, az élvezet elvesztéséről és agitáltságról számoltak be, a kezelés után mind azt mondták, hogy a tünetek 100%-a eltűnt.

Mit tartalmaz egy Access Bars kezelés?

Keressen fel bennünket, először Ön, mint cégvezető. Próbálja ki! Miután megszerezte a tapasztalatot egy 2-3 hónapos kezelési tervet dolgozunk ki a vállalkozásában résztvevő dolgozók számára is.

SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk!