Telefon

+36 70 237-5567

Email

info@barsklub.hu

Nyitvatartás

Hétfő - vasárnap: 10-19

Mit csinál egy házigazda?

Az Access Consciousness® tanfolyamok szervezése időigényes feladat, ezért szívesen vesszük, ha segítesz nekünk ebben. Ahhoz, hogy a városodban tanfolyamot tartsunk az alábbiakra lesz szükséged.

1. Ismerkedj meg idejekorán az Access Consciousnessel®, a barsszal vagy légy elhivatott, hogy ezt mindenképpen szeretnéd megtanulni, megtapasztani.

2. Küld be a jelentkezésedet hozzánk, melyben röviden bemutatkozol, melyik városban és milyen tanfolyamot szeretnél szervezni.

3. Mi felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

MIRE LESZ SZÜKSÉGÜNK?

Egy kellemes, teres-tágas helyre, masszázságyakra (azt tudunk vinni, ha kell) étel-ital (kis sós és édes ropogtatnivaló, ásványvíz, gyümölcslevek), kivetítő, tv, vagy laptop (kis táblagép nem megfelelő), az ágyakra kis párnák és takarók, kényelmes székekre. A házigazda szervezi a résztvevőket, tartja a kapcsolatot és invitálja még további embereket a tanfolyamra. Mi segítünk. Az ebéd lehet közös vagy egyedileg szervezett, ez a résztvevőktől függ.

Mi az előnye annak, ha házigazda vagy?

A szervezésért a költségek levonása után jutalékban részesülsz. Amennyiben rajtad kívül 4 fő feletti a létszám, akkor ingyen vehetsz részt a tanfolyamon. Városodban szervezhetsz csereberéket, ami egyrészt csapatkovácsoló másrészt pedig folyamatosan fejlődhedtek, gyakorolhattok … buli, öröm, önfejlesztés, relax.