Telefon

+36 70 237-5567

Email

info@barsklub.hu

Nyitvatartás

Hétfő - vasárnap: 10-19

Hogyan zajlik egy BARS® tanfolyam?

Fél tízkor kezdünk, ebédszünettel együtt 8 órás a tanfolyam minimális kerete. Az ebédszünet 1 órás, 1 óra körül kezdődik. Elmehetsz a Szeged belvárosi éttermek egyikébe vagy hozol ebédet és helyben fogyasztod vagy közösen rendelünk. Ebédszünetben kisétálhatsz a Tisza partjára a közeli ligetbe is.

A BARS® kezelést kétszer adod és kétszer kapod. A tanfolyam anyagában vannak testkezelések is, azt is megtanítjuk neked. Kézikönyvet és fejábrát kapsz, hogy otthon is zökkenő mentessen és magabiztosan tud a bars adni.

A nap végén oklevelet kapsz és beregisztrálunk az Access Consciousness® rendszerébe, ettől fogva BARS kezelőnek minősülsz.

Bars tanfolyam

Mit csinál egy BARS® kezelő a tanfolyam után?

– Az első időszakban a család összes tagján kipróbálja a kezelést. Ezt nagyon szokták szeretni, a gyerekek jobban tanulnak, nyugodtabbak, úgy érzik, hogy táplálóan foglalkoznak velük. Idős, demens, beteg nagyszülők esetében is sok javulás várható, ők is megnyugszanak.

– Amikor magabiztosabbá válsz, éberebb leszel az energiákra, akkor felbátorodva másoknak is felajánlod a kezelést. Munkatársak, barátok kerülnek elő, van, aki kéri van, akinél te vagy éber, hogy nagy hozzájárulás lenne neki egy kezelés.

– Előfordulhat, hogy a jelenlegi praxisodat szeretnéd kiegészíteni egy bars kezeléssel. Például masszőrök a masszázs végén egy 15-20 perces bars kezeléssel olyat adnak át a pácienseknek, amitől biztos nemcsak testben, lélekben, de mentálisan is nyugodtan mennek el tőled és alig várják, hogy visszajöjjenek.

– Te is vállalkozást építesz és olyan BARS kezelő leszel, aki pénzért ad kezelést, mindenki legnagyobb megelégedésére. A BARS ajándékozás, oda-vissza hat! Ha pénzt kapsz érte nagyszerű és hogyan lehetne ennél még jobb?

ÁRAK nemzetközileg meghatározottak, Magyarország a teljes ár 85%-át fizeti jelenleg.

Bars tanfolyam 108 000,- ft, ismétlőknek félár,- ft. 16 évet el nem érő gyermekek számára ingyenes, 16-18 év között fél ár egy regisztrált felnőttel együtt.